Fans van hiphopster Drake hebben in Toronto een nieuwe plek om de acteur, basketballiefhebber, Apple-woordvoerder en ambassadeur van het merk Jordan te kunnen ontmoeten. Want de Canadese rapper Drake heeft nu ook een restaurant in zijn geboortestad geopend.

Pick6 Restaurant is een samenwerkingsverband tussen Drake’s platenlabel Ovo en de restaurantgroep van Montreal-kok Antonio Park. Het menu presenteert een mengeling van oosterse en westerse gerechten waaronder gerechten als wortel en salade van gedroogde rundvleespapaja, bologneze en kreeftenlasagna, en een assortiment kaviaarsushi.

De nieuwste plek in het financiële district van de stad heeft 178 zitplaatsen, een indrukwekkende patio (met plek voor meer dan 100 gasten) en een Vipruimte met een eigen champagnebar. Het restaurant is een kruising tussen een informeel restaurant, een luxe lounge en een sportbar. De ruimte biedt een ongeëvenaarde, gedurfde en energieke sfeer waar de gasten van kunnen genieten.
Bijzonder stijlvol zijn de drie privékamers voor privéfeesten. Twee daarvan kunnen worden gecombineerd tot een grote ruimte. Aan de achterkant daarvan resteert dan de derde privékamer die de VVIP-ruimte wordt genoemd. Dat is waar Drake zich waarschijnlijk zal ophouden en waar hij zijn vrienden kan ontvangen.

Het restaurant in het centrum van Toronto is vormgegeven door de Rotterdamse ontwerpstudio Horeca Sfeermakers. Het interieur -met o.a. parketvloeren, Neo Marquina-marmerwerk en pauwblauwe stoelen- is verzorgd door Kroeze Interieur. Een mooi staaltje Dutch Design en internationale samenwerking.

Kijk hier voor meer info:
www.archilovers.com
www.horecasfeermakers.nl
www.instagram.com

Drake at Pick6 Restaurant in Toronto