Over Kroeze

We maken graag mooie dingen. Dat is onze passie. Eén plankje wordt een heel interieur. Wij ontwerpen en maken alles zelf. Dat maakt ons uniek. Niets gaan we niet uit de weg: we vinden het zelf ook een uitdaging om de meest bijzondere wensen uit te laten komen. Uiteindelijk staat de beleving centraal. Wij geloven dat alles te creëren is met de juiste drijfveren.

De sfeer van uw bedrijf staat centraal. Wat ademt het, wat moet het uitstralen. We verdiepen ons in uw bedrijf, in uw wensen en verlangens. Dit vertalen we naar allereerst een tekening. U wordt bij het proces betrokken en zult zien dat de schets tot leven komt. We hebben goede mensen in dienst, creatieve en hardwerkende personen die efficiënt werken en kwaliteit leveren.

Wij bouwen succesvolle bedrijven. Dit doen we door prachtige interieurs te leveren. Gemaakt met passie en producten van hoogwaardige kwaliteit. Maar ook betaalbaarheid is belangrijk. Zowel particulieren als bedrijven helpen wij bij het realiseren van hun droominterieur, bij het vullen van hun ruimte met visie.

Ontwerpen

Productie

Producten

Showroom

Monsterkamer

Neem contact op!