Skip to main content

Over
ons

Over
ons

Over
ons

Met oog voor uw interieurbudget

Kroeze Interieur vult uw ruimte met visie, al vanaf onze oprichting in 1961. U wilt het perfecte interieur en wij begrijpen dat als geen ander. Duizenden klanten over de hele wereld hebben we inmiddels al voorzien van de mooiste interieurs. Zij kozen voor ons omdat we staan voor ambachtelijk vakmanschap en optimale service. En omdat we alles weten van sfeer, uitstraling en de meerwaarde van de kleinste details. Met oog voor uw budget en een zo duurzaam mogelijke productie. Aangenaam, wij zijn Kroeze Interieur!

Duurzaamheid en veiligheid

Wij zorgen goed voor onze medewerkers, maar ook voor de wereld om ons heen. Bij elk interieur dat we vanaf het ontwerp realiseren, denken we na hoe we dit zo duurzaam mogelijk kunnen doen. Met zo weinig mogelijk gebruik van energie en materiaal. Wij hebben ervaring met BREEAM-NL projecten en waarborgen zodoende “een mooier morgen” voor een duurzaam gebouwde omgeving.

Uiteraard werken wij met FSC®-gecertificeerd hout en zijn onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Daarnaast ligt ons hele dak vol met zonnepanelen, zodat we een groot deel van onze benutte energie zelf opwekken. Ook in onze perfect uitgeruste spuiterij staan veiligheid en duurzaamheid voorop.

Maak een afspraak

Wil jij ook werken bij kroeze?

Hieronder kun je al zien dat je in een gezellig team van allround interieurexperts terechtkomt. Onze productiemedewerkers zijn bovendien echte allrounders. Zij staan niet constant aan dezelfde machine. Het zijn vakmensen die alles kunnen maken wat u wilt. Zij worden elke dag opgeleid door de oudere generaties in de fabriek. Er is dan ook heel weinig verloop onder het personeel, omdat er volop uitdaging is. Zie je hier wel een plekje voor jezelf? Neem contact met ons op voor een kennismaking

Bekijk vacatures Ons team

VIGILANTE

Bekijk project

Kom bij Kroeze Interieur werken:

Wij werken voor: