Skip to main content

Interieurbouw op
de kroeze-manier

Een duurzame werkwijze

Kroeze Interieur vult uw ruimte met visie, al vanaf onze oprichting in 1961. U wilt het perfecte interieur en wij begrijpen dat als geen ander. Duizenden klanten over de hele wereld hebben we inmiddels al voorzien van de mooiste interieurs. Zij kozen voor ons omdat we staan voor ambachtelijk vakmanschap en optimale service. En omdat we alles weten van sfeer, uitstraling en de meerwaarde van de kleinste details. Met oog voor uw budget en een zo duurzaam mogelijke productie. Aangenaam, wij zijn Kroeze Interieur!

Terugkerende klanten door kwaliteit

Voor uw bedrijf geldt dat u een onvergetelijke indruk wilt achterlaten. Dat geldt voor ons net zo goed! Wij leveren dan ook altijd interieurs van kwaliteit. Daarom zeggen we liever nee dan dat we iets leveren waar we niet achter kunnen staan. Dat is onze filosofie. Alles moet kloppen, van eerste contact tot oplevering. Ontwerp, productie, montage, nazorg, alles. Daarom komt het grootste deel van onze klanten een volgende keer weer terug bij ons. Al 60 jaar bouwen we op deze manier aan onze uitstekende reputatie in de markt. Bouwt u mee?

Maak een afspraak

Ons werk: designs werkelijkheid maken

Heeft u al in gedachten wat u precies van plan bent met uw interieur? Of misschien staat het zelfs al op papier, dan kunnen wij er meteen mee aan de slag! Als u nog geen ontwerp heeft laten maken, kunnen wij dat voor u verzorgen. Inclusief advies of de optimale uitwerking voor uw interieur. Maar wij kunnen uiteraard ook uw interieur produceren op basis van een extern ontwerp. Zeker als daarbij al nagedacht is over de maakbaarheid van het design.

AMSTERDAM BREAD COMPANY

Bekijk project
Uw interieur komt uit onze eigen fabriek

Over maakbaarheid gesproken: de fabricage gebeurt bij ons in eigen huis. Vol trots en passie werken onze specialisten en generalisten hier aan de mooiste interieurs. Het productieproces in onze eigen fabriek hebben we verdeeld in diverse afdelingen:

  • Machinale houtbewerking (CNC-machines en magazijnrobot, plaatmateriaal en massief hout),
  • Assemblage (hier wordt alles in elkaar gezet wat voorbewerkt is) Spuiterij (alles wordt gebeitst, gelakt of in kleur gespoten).
  • Daarna wordt het interieur verpakt en gaat het de vrachtwagen in voor transport.
Van inspiratie tot uw ideale interieur

Liever eerst zien wat er mogelijk is? In onze showroom met monsterkamer in ons pand in Oldenzaal kunnen we u precies laten zien welke uiteenlopende interieurstijlen we voor u kunnen produceren. Voor de meubels gaan we met u samen naar de fabrikant om de juiste meubels en stoffen uit te zoeken. Zo komen we tot uw ideale interieur.

Wilt u ook een interieur met advies van Kroeze?

Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Maak een afspraak
 
 
 
 
 

Wij werken voor: